Malou von Sivers, programledare och chef Malou Efter Tio TV4:

"Karin har varit redaktör och researcher på Malou Efter tio där jag både varit hennes chef och programledare. Karin är synnerligen kreativ och får snabbt saker ur händerna. Hon har en speciell förmåga att hitta spännande intervjupersoner och att få dem att ställa upp. Det märks att hon har erfarenhet från kvällstidningar när de är som bäst: vinkeln är tydlig och budskapet är folkligt, Hon har en bra näsa för vinklar och god journalistik. Hon talar aldrig om svårigheter utan löser snabbt alla tänkbara situationer. Det har också varit väldigt roligt att ha Karin på redaktionen, hon är social och prestigelös. Som programledare med Karin i kontrollrummet har jag alltid känt mig trygg och säker."

Pierre Andersson, chefredaktör Accent Magasin, medlemstidning IOGT NTO:

"Karin Herou är rolig att jobba med. Idéerna hon kommer med är alltid spänstiga och relevanta och texterna har ofta det där lilla extra. Dessutom är hon pålitlig och levererar jobben i tid."

Johanna Ankarcrona, redaktör Aftonbladet Feature

"Karin Herou tillför alltid något, vilket ämne hon än jobbar med. Hon har koll, helt enkelt. Dessutom är hon snabb och stilsäker. Karin är rolig att jobba med!"